info@mobilmassage-aalborg.dk  |  +45 42 66 01 66
Follow us :-

Ældre og handicap massage

Handicap og ældre massage

Massage til ældre

Massage til ældre

Massage til ældre

Som ældre har, ligesom yngre mennesker, behov for massage.
Især når kroppen med alderen bliver mere og mere usmidig, og flere skavanker kommer til, hvilket kan påvirke hverdagen betydeligt. Og ikke mindst livsglæden, som mindskes ved daglig smerter.

Massage til ældre er en knap så hård, men stadig dyb og grundig massage, hvor vi kommer i dybden og får løsnet godt op. Her er teknikken en lidt anden, da man med alderen bliver mere følsom på huden, og muskelmassen ikke er den samme som den har været.

Netop massage til ældre er noget jeg har beskæftiget mig en del med som mobil massør. Ældre har tit svært ved at komme ud til klinik, derfor er det langt mere overskueligt for ældre at jeg kommer til dem, i deres vante omgivelser. Dette er både i eget hjem, og f.eks. på plejehjem.

Handicap massage

Næsten lige fra dag 1 hvor jeg startede Mobil Massage Aalborg, har handicap massage har været mit special område.

handicap og ældre massage

Handicap massage

Nu her, flere år senere, vil jeg nødigt undvære denne del af firmaet, da det er ét af de områder hvor man får så meget igen under behandlingen. Og det gælder uanset hvilket handicap personen har. Alene at se afslapningen i deres kroppe efter endt behandling, er en fryd for mig, og ser frem til næste gang jeg skal besøge dem. Og jeg jo er mobil massør, kan de også få behandlingen i deres vante omgivelser, hvilket gør det mere behageligt og mindre stressende for dem at få behandlingen.