info@mobilmassage-aalborg.dk  |  +45 42 66 01 66
Follow us :-

FAQ’s

Ofte stillede spørgsmål – FAQ’s

1. Skal jeg være helt afklædt?

Nej, ikke nødvendigvis. Mange mennesker kan føle at det er for privat og grænseoverskridende. Derfor finder vi altid en løsning, således jeg kan arbejde i et område af gangen og tildække resten. Det skal altid være en god og behagelig oplevelse at få massage, derfor er det vigtigt og fuldstændig ok at sige til og fra.

2. Kan jeg selv bestemme, hvor jeg vil og ikke vil masseres?

Ja, 100 %. For nogle sker det, at fx ballerne kan være et ubehageligt sted at blive masseret. Men desværre er det sådan, at mange gener kan stamme fra en stor muskel, som sidder netop der. Ligeledes er det øverste lårbens mange hæftninger ved hoften et vigtigt område at bearbejde. Jeg vil også gerne give anvisning om, hvordan du selv kan gøre øvelser hjemme bagefter.

3. Kræver det er bad efter massage?

Nej, men sig til hvis du skal noget, så undgår jeg, at der kommer olie i dit hår, hvilket kan ske under nakkemassage. Det er dog altid en god idé at slappe af efter endt behandling – og gerne drikke en masse vand. Et bad før massagen kan anbefales.

4. Hvem kan få massage?

Alle, som ellers er raske, kan få massage. Mænd og kvinder, tynde som tykke, unge som ældre. Dog har mange ældre lidt svagere knogler og sener, og derfor skal massagen være noget lettere end til de yngre. Her kan med fordel vælges velværemassage, som er fysiurgist massage – blot mildere.

Unge under 15 år skal altid have far eller mor siddende ved siden af.

Ved nogle få sygdomstilfælde gives kun massage ifølge aftale med klientens egen læge. Gravide masseres siddende omvendt på en stol eller liggende på siden alt efter ønske. Er du påvirket af alkohol og/eller stoffer blive du afvist.

Har du i øvrigt spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.