info@mobilmassage-aalborg.dk  |  +45 42 66 01 66
Follow us :-

Cupping – Bindevævsmasage

Bindevævsmassage

Bindevævs massage med sugekopper.

Hvad er bindevæv? Bindevæv omfatter strukturelt og funktionelt forskellige væv som sener, ledbånd, læderhud og underhud, samt de såkaldte løse bindevæv der findes i hele kroppen, bortset fra centralnervesystemet.
Det løse bindevæv findes bl.a. som bestanddele af alle de slimhinder, der beklæder organismens indre overflader som hinder omkring musklerne og organerne.

Det er bla. i hudens bindevæv at affaldsstoffer vil ophobe sig og blive synlige. Ophobede affaldsstoffer kan komme af forkert kost, medicin, følelsesmæssige overbelastninger, manglende motion mm. Det ses ved bla. Cellulitis, hvor huden bliver ujævn og knudret at se og føle på. Ligeledes kan de ophobede affaldsstoffer afføde følelsen af træthed, hovedpine og generel dårligt velbefindende.

Bindevævsmassage med sugekopper sørger effektivt for at der igen kommer ilt til de angrebne områder, som typisk vil være på lår, arme, baller. Når ”flowet” er genoprettet og affaldsstofferne udskilt vil man opleve øget velbefindende samt strammere og, rent kosmetisk, smukkere hud.